Cornflames stopt op Putrock

Op 5 mei kan je getuigen zijn van de allerlaatste Cornflames show ooit. 15 jaar lang deden ze hun eigen ding. Nu is het tijd om afscheid te nemen.
Laten we dit in stijl doen en hun een eerbetoon bezorgen waar ze recht op hebben!

We started a second fire, this moment felt so good...

Toen we in 2011 na vijf jaar radiostilte gevraagd werden voor een kleine benefiet was het antwoord bijna sneller klaar dan de vraag. Tuurlijk kennen we die nummers nog! Dit kleine vonkje zette al snel een tweede Flames-leven in werking met misschien wel enkele van onze beste en leukste shows ooit. Die waanzinnige keer in JH Choke in Herselt, kerst in De Smurf of die kruipkelder in Mol, Crossbone Fest, Hamrock en Rock Herk. Of een podium delen met jeugdhelden van Lifetime of kersverse favorieten van Beach Slang?

We kwamen weer op zoveel leuke plaatsen, ontmoetten oude bekenden en nieuwe gezichten, dachten er net als vanouds niet bij na en genoten van elk moment. Klein of groot.

Maar dit ongelofelijke, vaak ondoordachte, onverwachte tweede Flames-avontuur eindigt op 5 mei 2017.

In tijden waarin bands komen en gaan is het een eer geweest om in totaal bijna 15 jaar te mogen doen waar je zin in hebt en dit te mogen delen met zoveel mensen dichtbij of veraf. Zonder de support van heel veel meebrullende en dansende fans had dit nooit zo lang geduurd en was het nooit zo mooi geweest. Dankjewel. In het bijzonder aan Deborah, Corneel, Björn/Ampersand en onze partners.

Putrock 2017 wordt de allerlaatste Cornflames-show ooit.
Op vrijdag 5 mei afspraak in Beringen.
Nog één keer action in stereo.

David - Eppo - Kristof - Lieb


12/04/2017

Schrijf je in op de nieuwsbrief