Last chance to dance! PUTROCK 2018 FINAL EDITION

Vandaag kunnen wij, van de Putrock-organisatie, jullie meedelen dat de tiende editie die plaatsvindt op 4 en 5 mei meteen ook de laatste zal zijn.

Als organisatie zijn we bijzonder trots op wat wij het voorbije decenium hebben neergezet. Wat ooit ontstond als een eventje met 400 bezoekers, groeide uit tot een festival met meer dan een tienvoud aan muziekliefhebbers. Meer dan 250 artiesten vonden hun weg naar Beringen. Heel wat van hen brak nationaal en zelfs internationaal door. Putrock groeide uit tot een vaste waarde in het Vlaamse muzieklandschap en werd gewaardeerd om zijn unieke locatie.

De afgelopen jaren moesten we ondervinden dat het helaas steeds moeilijker werd, mede door drukke agenda's en gewijzigde gezinssituaties, om elk jaar opnieuw een festivalweekend van deze proportie af te leveren. Daarom besliste de organisatie om in schoonheid te eindigen en er nog een laatste keer een lap op te geven!

We bedanken graag iedereen die ons doorheen de jaren steunde. We denken aan onze talloze partners, de honderden artiesten maar vooral het prachtige Putrock-publiek!

We rekenen nog éénmaal op jullie! Laat Putrock 2018 de meest memorabele editie ooit worden en ‘dance like you never did before!’

De vzw Between The Hills die de organisatie vormt blijft wel nog bestaan. Daarom sluiten we niet uit dat er in de toekomst een nieuw evenement het licht zal zien.

Afspraak op 4 en 5 mei op de beMINE-site in Beringen voor allerlaatste editie.

Namens Between The Hills vzw

Line-up 2018:
Danko Jones, ’t Hof van Commerce, Black Lips, Seven Alias, blackwave., Proxy, Joyhauser, Evil Invaders, Cocaine Piss, BEAR, Dirk., en vele andere.

Tickets kosten 19 euro in voorverkoop. Hiermee kan je twee dagen komen feesten!


27/04/2018

Schrijf je in op de nieuwsbrief