Bereikbaarheid

De festivalsite bevindt zich naast de Koolmijnlaan te Beringen en is vlot bereikbaar. De ingang van het festival is bereikbaar via Be-MINE Boulevard.

Kom je met fiets? Alvast bedankt voor deze milieuvriendelijke keuze. Bovendien kan je door deze fysieke inspanning en de daarbij horende verbrande calorieën 2 pinten extra drinken. Winwin! Wie kiest voor dit milieuvriendelijk vervoermiddel belonen wij met een parking vlakbij de ingang van het festival. Let wel, deze fietsenparking is onbewaakt.

Vanuit de treinstations Beringen, Diest en Hasselt kan je het festivalterrein bereiken met de buslijnen 30, 32, 90 en 58. Je kan afstappen aan de halte “Koersel Beringen Mijnen” vlakbij het festival. Voor meer info over de busregeling verwijzen we je graag door naar de site van De Lijn.

Er is een ruime parking voorzien aan het shoppingpark BE-MINE Boulevard vlakbij het festival. Deze parking vindt je door op je gps “be mine 5-16” in te typen. Is je gps echter niet up to date kan je het ook proberen onder “koolmijnlaan” ter hoogte van nummer 185. Voor de gps-lozen voorzien we ook bewegwijzering vanaf de uitritten van de autosnelwegen in Lummen en Beringen. Voor wie voor de oldschool manier kiest; staat de weg hieronder uitgeschreven vanuit de verschillende windrichtingen.

Vanuit Antwerpen:
Neem de A13/E313 richting Luik
Neem de afrit 26 Paal-Beringen, sla vervolgens rechtsaf richting Beringen en volg de Paalsesteenweg tot aan de verkeerslichten in Beringen (brug kanaal). Sla links af op de Kasteletsingel richting Leopoldsburg. Neem de tweede afslag aan de rotonde en je bent in de Koolmijnlaan. Daarna aan de volgende rotonde naar rechts richting Be-Mine Boulevard.

Vanuit Brussel:
Neem A2/E314 richting Genk/Hasselt/Leuven
Neem de afrit 26 Lummen, sla linksaf richting Beringen en volg de baan tot het einde. Sla daar rechtsaf en vervolgens aan de verkeerslichten linksaf op de Kasteletsingel richting Leopoldsburg. Neem de tweede afslag op de rotonde en je bent in de Koolmijnlaan. Daarna aan de volgende rotonde naar rechts richting Be-Mine Boulevard.

Vanuit Hasselt:
Neem de A13/E313 richting Antwerpen
Neem afrit 26 Paal-Beringen, sla linksaf richting Beringen en volg de Paalsesteenweg tot aan de verkeerslichten in Beringen (brug kanaal). Sla links af op de Kasteletsingel richting Leopoldsburg. Neem de tweede afslag aan de rotonde en je bent in de Koolmijnlaan. Daarna aan de volgende rotonde naar rechts richting Be-Mine Boulevard.

Vanuit Genk:
Neem de E314 richting Leuven
Neem de afrit 26 Lummen, sla rechtsaf richting Beringen en volg de baan tot aan het einde. Sla daar rechtsaf en vervolgens aan de verkeerslichten linksaf op de Kasteletsingel richting Leopoldsburg. Neem de tweede afslag op de rotonde en je bent in de Koolmijnlaan. Daarna aan de volgende rotonde naar rechts richting Be-Mine Boulevard.

Schrijf je in op de nieuwsbrief